Betaalbaar

In een verkennend gesprek wordt naar al uw wensen geluisterd. Zowel de inhoud, de opbouw als de opmaak worden besproken. U heeft steeds het laatste woord, wij staan u bij met onze kennis en ervaring. Als beginnend zelfstandige, kleine vereniging, muziekband, voetbalploegje, ... hebt u niet altijd het budget om een website te laten maken door een groot bedrijf.
Senapi webdesign komt u daarin tegemoet door websites aan een correcte prijs aan te bieden.
Als dit alles is genoteerd maken we voor u een gedetailleerde offerte op zodat u weet voor wat u betaalt.
In de offerte kunt u volgende zaken terugvinden:

-domeinnaam (www.voorbeeld.com)
-webruimte
-E-mailconfiguratie
- ...
Na het akkoord gaan met de offerte proberen we de website op basis van uw wensen binnen de 3 à 4 weken up and running te brengen. In die periode is het natuurlijk perfect mogelijk om nog enkele aanpassingen door te voeren.

Persoonlijke template

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Een professioneel ogende en op uw huisstijl aangepaste lay-out zorgt ervoor dat uw diensten op een mooie en duidelijke manier kunnen getoond worden.
Naast het maken van uw website, hebben we ook de knowhow om een nieuwe huisstijl te ontwerpen. Alle informatie kunt u vinden bij Logo's en huisstijlen.

Responsive ontwerp

De tijd dat mensen uren achter hun scherm kruipen om websites af te schuimen ligt al lang achter ons. Als de klanten een website willen bezoeken dan willen ze die onmiddellijk bekijken op de toestellen die voor handen zijn: smartphones, tablets en laptops. Een responsive design zorgt ervoor dat uw website zich aanpast aan het toestel dat de website bezoekt. Deze mobiele versie van uw website is natuurlijk ook opgemaakt in uw persoonlijke huisstijl.
In onze portfolio kunt u een aantal van onze ontwerpen bekijken.

SEO

Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie.
De bedoeling van een website is om uw klanten vanuit hun luie zetel een idee te geven van wat u allemaal aanbiedt, maar het is ook de bedoeling om nieuwe klanten te overtuigen om voor u te kiezen.
Hiervoor hebben we die SEO-tools nodig. Deze zorgen ervoor dat uw website getoond wordt bij het intikken van de juiste zoektermen. In het verkennend gesprek overlopen we samen op welke zoektermen u wil gevonden worden.

CMS

Content management system of inhoud management systeem. Weer zo'n drieletterwoord dat makkelijk uit te leggen is. Alle artikels die u op uw website plaatst zijn via dit systeem makkelijk aan te passen. Ze zijn makkelijk terug te vinden, te wijzigen, toe te voegen en te verwijderen. Joomla! (CMS) geeft u de mogelijkheid om zelf inhoud toe te voegen. Een nieuw artikel toevoegen doe je dan ook in vijf minuutjes. Er wordt dus niet iedere keer een peperdure factuur opgestuurd voor vijf minuutjes werk. Joomla! Heeft een zeer eenvoudige omgeving waardoor u eigenlijk niets fout kunt doen.
Het gebruik van dit CMS wordt u (als u dit wenst) duidelijk uitgelegd in een sessie van een uurtje.
Hier vindt u meer informatie over Joomla!

Onderhoud

Zelf instaan voor het invoegen van nieuwe inhoud wil natuurlijk niet zeggen dat, u aan uw lot overgelaten wordt. Onze 'service na verkoop' houdt in dat we steeds voor u bereikbaar zijn en ervoor zorgen dat uw klanten en toekomstige klanten uw website zonder problemen kunnen bereiken. We verzorgen alle updates, backups en toevoegingen van artikels, foto's, ... als dat nodig zou zijn. In samenwerking met VISIBA garanderen we een 99.9% uptime.